Cristi a intrat în echipa Selgros Bacău acum 10 ani, la deschiderea magazinului. Nu avea experiență însă avea ceva care s-a dovedit a fi mai valoros: îi plăcea să lucreze cu carne și voia să învețe: ”tatăl meu, acum 30 de ani a lucrat în domeniul ăsta și eu sunt cel mai mic din 5 copii. Pentru mine a fost dorința de a merge pe acest drum. Știam că e o meserie frumoasă”.
Șapte ani a învățat meserie până să ajungă să conducă raionul Carne, implicarea fiind ceea ce l-a caracterizat de la început. ”Toate vin de la sine. Pentru omul care muncește, vine și răsplata.”
A reușit să-și formeze o echipă nouă și la rândul lui caută la noii angajați acel potențial ascuns: ”le dau șansa când se angajează. Eu nu mă uit de multe ori dacă are experiență. De multe ori, mă uit la el, în ochii lui și-i spun: Vrei să muncești? Dar dacă vrei să muncești trebuie să-ți și placă ceea ce faci!”
A reușit să crească vânzarea și implicit producția.”Prin asta am crescut, prin sinceritate în primul rând. Adică îi spui omului adevărul. Și-am crescut prin calitate. Ceri părerea clientului! De multe ori contează.”
”Eu, din interior, am o satisfacție. Cum ar veni, cineva iese dintr-o cenușă. Cam așa am ieșit eu. Mi-am făcut și o imagine prin job-ul pe care l-am făcut. Se vede respectul. Și înainte eram respectat dar nu eram atât de cunoscut. ”
[…] intr-adevar, domnul Cristinel Rusu, seful raionului de carne de la Selgros Bacau mi-a fost de mare ajutor. Evident ca am stat cu el […]
[…] într-adevăr, domnul Cristinel Rusu, șeful raionului de carne de la Selgros Bacău mi-a fost de mare ajutor. Evident că am stat cu el […]